Cât costă o ușă glisantă?

Autor

Tritech Group

Tritech Group este furnizor și integrator de sisteme automate pentru căi de acces și parcări.

Ai găsit informații de interes pentru tine? Hai să ne cunoaștem!

Dacă îți dorești pentru proiectul tău o ușă glisantă automată pentru acces în clădire sau pentru a lega două încăperi diferite ale aceleiași clădiri cu siguranță ai nevoie de un preț de buget orientativ pentru a putea planifica proiectul cât mai aproape de costurile reale.

pret usa glisanta automata

Pentru a avea o ofertă cât mai fidelă realității îți recomandăm să contactezi Tritech Group și să discuți direct cu un consultant specializat care va înțelege proiectul tău și aplicația la care lucrezi și îți va pune la dispoziție toate informațiile tehnice, comerciale și logistice de care poți să ai nevoie. Poți apela cu încredere la 0787 605 106 sau la 0241 582 242 și vei putea lua legătura cu echipa Tritech Group specializată în sisteme de uși glisante automate marca Portalp din Franța.

Care sunt factorii de care depinde prețul pentru ușă glisantă automată?

Localitatea unde se implementează proiectul, dimensiunea structurii ușii, dar și tipul de automatizare ușă glisantă sunt aspecte de care se ține cont când se calculează bugetul pentru acest tip de echipament.

pret usa glisanta automata

Ce componență îți dorești să aibă ușa glisantă? Câte canaturi?

Ușile glisante pot fi compuse din canaturi fixe și canaturi mobile sau canaturile mobile se pot deplasa paralel cu peretele. Există în gama Portalp disponibilă la Tritech Group și uși glisante telescopice la care canaturile mobile se pot deplasa pe alte canaturi mobile astfel încât intreg spatiul de trecere sa fie folosit.

De la simplu la complex

Cea mai simplă structură de ușă glisantă automată este cea în care un singur canat se deplasează dea- lungul peretelui și este acționată de automatizare ușă glisantă. Dimensiunea acesteia poate să înceapă de la 1200mm, iar prețul aproximativ este 12.800 lei pentru sistemul de automatizare si canatul mobil al usii incadrat de un profil de aluminiu solid, de foarte buna calitate.

Prețul mai variază și în funcție de culoare, dacă este ales un anumit RAL sau dacă se optează pentru o culoare argintie standard.

Cu cât spațiul necesită și bugetul permite, cu atât complexitatea aplicației poate crește până la 9000 de mm lungime pentru automatizare ușă glisantă care se fabrică pe comandă și pentru care puteți solicita preț completând formularul dedicat. Pe lângă uși glisante automate și automatizări pentru uși glisante în gama Portalp se regăsesc și automatizări uși batante ISO3 care sunt rezistente la foc.

Vrei sa afli mai multe despre produsele PortalP?

Un consultat Tritech Group abia așteaptă să ia legătura cu tine.

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.