Cât costă o ușă batantă automată?

Autor

Tritech Group

Tritech Group este furnizor și integrator de sisteme automate pentru căi de acces și parcări.

Ai găsit informații de interes pentru tine? Hai să ne cunoaștem!

Dacă îți dorești pentru proiectul tău o ușă batantă automată pentru acces în clădire sau pentru a lega două încăperi diferite ale aceleiași clădiri cu siguranță ai nevoie de un preț de buget orientativ pentru a putea planifica proiectul cât mai aproape de costurile reale.

Pentru a avea o ofertă cât mai apropiată de specificațiile proiectului îți recomandăm să contactezi Tritech Group și să discuți direct cu un consultant specializat care va înțelege proiectul tău și aplicația la care lucrezi și îți va pune la dispoziție toate informațiile tehnice, comerciale și logistice de care poți să ai nevoie. Te invităm cu plăcere să suni la 0787 605 106 sau la 0241 582 242 pentru a putea lua legătura cu echipa Tritech Group specializată în sisteme de uși automate marca Portalp din Franța.

usi spital automate

Îți dorești o ușă batantă automată anti-foc?

Automatizarea ISO3 de la Portalp importată din Franța în România în exclusivitate de Tritech Group este rezistentă la flamă și foc și poate fi conectată la sistemul de avertizare la incendiu al clădirii unde este instalată pentru evacuare rapidă și sigură în caz de urgență. O ușă batantă echipată cu o automatizare ISO3 de la Portalp poate fi instalată cu succes în situații care necesită: fluxuri de încărcare/descărcare produse sau mărfuri, siguranță suplimentară a persoanelor prin fluidizarea traficului, măsuri sporite de igienă și controlul adițional al transferului termic (atât în sezonul rece, cât și în sezonul cald).

Pentru ce tipuri de aplicații este potrivită o ușă batantă automată?

O ușă batantă automată este ideal de instalat în spații unde trecerea persoanelor trebuie să fie cât mai simplă. În spitale, clinici medicale sau aziluri pentru îngrijirea persoanelor vârstnice sau bolnave un astfel de echipament își face cu siguranță simțită utilitatea. De asemenea, într-un hotel sau restaurant, trecerea dintr-o încăpere destinată clienților în cea destinată exclusiv personalului se va face mult mai ușor printr-o ușă cu deschidere automată.

usi batante automate portalp

Ce specificații are o automatizare de ușă batantă?

O automatizare pentru ușă batantă se poate instala în goluri de ușă de până la 3000 de mm în varianta dublă și se poate deschide într-un unghi de până la 120 de grade. Viteza automatizării este reglabilă și poate acționa la închidere sau deschidere între 10 și 60 de grade pe secundă. Poate suporta o greutate de până la 250 de kg a canaturilor. De asemenea, automatizarea de ușă batantă ISO3 poate funcționa în intervalul de temperatură de la minus 20 la plus 60 de grade Celsius.

Cum funcționează o ușă batantă automată?

La apropierea de ușă senzorul sesizează prezența pietonului și acționează automatizarea. Ușa se deschide și permite trecerea. La ieșirea persoanei din zona de acțiune a senzorului se transmite semnalul de închidere. O automatizare de ușă batantă poate avea și funcții suplimentare precum PUSH & GO (împinge și mergi mai departe) sau magic touch (un buton cu senzori care la simpla apropiere a mâinii declanșează automatizarea, iar ușa se deschide).

Fiecare proiect unde se integrează o ușă batantă automată este special și necesită personalizare, atât pe dimensiuni, pe funcții, cât și pe design.

Vrei sa afli mai multe despre produsele PortalP?

Un consultat Tritech Group abia așteaptă să ia legătura cu tine.

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.