Aplicații

Multitudinea de aplicații ce sunt potrivite pentru ușile glisante automate.

Hoteluri

Pentru un plus de igienă și pentru confortul oaspeților, dar mai ales pentru o intrare elegantă și somptuoasă, ușile glisante automate sunt ideale pentru accesul în hotel.

Ce poate fi mai plăcut pentru un turist la începutul cazării decât o intrare ospitalieră asigurată de o ușa glisantă automatizată care se deschide silențios și îl întâmpină discret?

usa rotunda hotel
usi glisante automate magazin

Magazine

Pandemia COVID-19 care s-a instalat în România în primăvara anului 2020 a schimbat radical atitudinea consumatorilor. Oamenii sunt mult mai atenți la suprafețele pe care le ating și se protejează suplimentar atunci când merg la cumpărături.

Indiferent că este vorba despre magazine mici, de proximitate, sau de centre comerciale de dimensiuni medii și mari (mall-uri) o intrare automatizată în zona de cumpărături va crește considerabil gradul de încredere al clienților.

Bănci și instituții

Vrei să subliniezi atitudinea de profesionist pe care o cuprinde brandul tău? Ești interesat să crești gradul de încredere al clienților în serviciile pe care le furnizezi? Intenționezi să dovedești că îți pasă de protejarea sănătății celor care te vizitează?

Hai să alegi să folosești un acces automatizat în sediul tău! Indiferent dacă există deja o ușă instalată sau dacă decizi să faci o schimbare de ușă cu una automatizată te afli pe pagină corectă. Îți oferim o gamă variată de uși care se încadrează perfect în structura arhitecturală a sediului tău.

usi glisante automate banca
usi automate depozit

Logistică

Poate că e redundant să precizăm aici că timpul costă bani, dar are o relevanță mai ales în spații de utilitate logistică, unde fiecare secundă în plus sau în minus poate să modifice întregi situații legate de eficiență serviciilor. Iar în logistică eficientă mai bună înseamnă o marja de profit mai mare sau resurse pentru investiții.

Așadar, dacă ai înțeles deja care e avantajul automatizării căilor de acces performanțe, hai să te convingem cu câteva exemple din experiența de zeci de ani a Portalp și Tritech Group.

Clinici medicale și spitale

Măsurile sporite de igienă sunt cel puțin obligatorii în domeniul medical. Indiferent că este vorba despre intrarea principala din exterior sau de uși automate care separă diferite zone de servicii medicale, un furnizor de încredere pentru instalarea și întreținerea ușilor automate devine un partener care sprijină calitatea actului medical.

Fie că proiectul tău este o clinică medicală sau că lucrezi în domeniul sanitar public sau privat poți conta pe Tritech Group și Portalp pentru echipamente fiabile și cu un preț corect.

Școli, licee, universități

Accesul într-o instituție de învățământ modernă poate intră fără rezerve în categoria de proiecte care necesită automatizare și grijă crescută pentru igienă și fluidizarea traficului. Totodată, închiderea și deschiderea automatizată a ușilor poate crește economiile de resurse energetice pentru că temperatura din interior se menține constantă.

Așadar, hai să faci o investiție pentru viitorul elevilor și studenților tăi! Mai multă protecție sanitară, circulație fără aglomerație și reduceri de costuri.

Gări, autogări, aeroporturi

Bagaje voluminoase, oameni grăbiți, părinți care își țin grijuliu copiii de mâna, tineri îndrăgostiți, seniori emoționați…toate acestea pot face parte din peisajul unei zone dedicate transportului – fie că e gara, autogară sau aeroport. Hai să creezi o atmosfera plăcută și fără incidente prin fluidizarea traficului în incintă.

Automatizările pentru uși de exterior și de interior marca Portalp comercializate de Tritech Group se încadrează perfect în orice concept arhitectural, necesită timp redus de instalare, sunt deosebit de fiabile și au prețuri competitive.

Vezi catalogul uși glisante automate

Află mai multe despre produsele noastre. Vei primi instant acces la catalog.

Devino Partener!

Tritech Group, importator direct de automatizări uși Portalp, lucrează în echipă cu tine. Fii parte din rețeaua de Parteneri Tritech Group si Portalp!