fbpx

Am nevoie de o ușă automată. Ce trebuie să știu?

Autor

Tritech Group

Tritech Group este furnizor și integrator de sisteme automate pentru căi de acces și parcări.

Ai găsit informații de interes pentru tine? Hai să ne cunoaștem!

Ești arhitect, inginer sau tehnician instalari automatizări de uși? Sau ești proprietarul sau administratorul unei clădiri și ai decis instalarea unei uși automate? Fie că vorbim despre o ușă glisantă automată sau de ușă batantă automată te asigurăm că ești pe pagina potrivită și dacă vrei direct o discuție cu un consultant specializat te invităm să suni sau să scrii pe WhatsApp la 0787 605106. Dacă vrei să afli mai multe despre ce trebuie să știi când ai nevoie de o ușă automată te invităm să parcurgi acest articol. Redăm mai jos câteva întrebări cheie pe care ți le va adresa consultantul specializat al Tritech Group, furnizor și integrator de sisteme automate pentru căi de acces și parcări.

În ce localitate se află clădirea?

Tritech Group are o rețea națională de parteneri, firme instalatoare specializate, care te pot susține cu instalare ușă automată sau montaj automatizare ușă. De asemenea, dacă ești firmă instalatoare și vrei să faci parte din rețeaua noastră de parteneri te asigurăm de suport logistic prompt și eficient și de consultanță tehnică. Indiferent de locul din România unde se află proiectul Tritech Group este partenerul pe care te poți baza.

Pentru ce aplicație îți dorești ușă automată?

Ușile automate și automatizările pentru uși, fie uși batante, fie uși glisante, pot fi folosite în aplicații diverse precum accesul principal în clădire (centre spa, complexuri sportive, spital, clinici medicale, supermarketuri, stații de alimentare carburanți, bănci, școli, licee, universități, gări, autogări, aeroporturi, instituții publice, hoteluri, pensiuni, restaurante, etc.) În funcție de necesitățile practice, consultantul Tritech Group îți poate face recomandări specifice de echipamente și accesorii.

Ușă automată pentru exterior sau pentru interior?

În gama Portalp, importată exclusiv de Tritech Group din Franța în România, se găsesc uși automate care pot fi folosite la accesul principal în clădire sau uși automate care pot fi folosite pentru acces dintr-o incintă în cealaltă, la interior.

Ce dimensiuni are golul de ușă?

Pentru o ofertă de preț ușă automată batantă sau preț ușă automată glisantă este necesar să poți oferi consultantului Tritech Group dimensiunile golului de ușă. După acceptarea ofertei de buget, pentru a asigura precizie în proiectarea ușii, un tehnician va efectua măsurătorile exacte. Dar înălțimea și deschiderea ușii sunt informații esențiale în pregătirea ofertei tehnice și comerciale. Crezi că golul tău de ușă este prea mare? Te asigurăm că nu ai de ce să îți faci griji. Gama Portalp include automatizarea de ușă glisantă Tina care poate acționa canaturi de până la 9000 de mm lungime. Așa e că te-am convins să suni la 0787 605 106 și să continui discuția direct cu un consultant specializat?

Câte foi de ușă îți dorești pentru ușa automată?

Foile de ușă, numite canaturi, pot fi fixe sau mobile. O ușă glisantă automată complexă are atât canaturi fixe cât și mobile. Există și opțiunea mai simplă cu un canat care glisează peste un perete, aplicație potrivită acolo unde spațiul este mai restrâns. În funcție de aplicație, pentru a primi recomandarea potrivită poți încerca să trimiți consultantului Tritech Group câteva poze cu golul de ușă. Astfel, oferta va fi fidelă așteptărilor tale.

Ce culoare să aibă ușa automată pentru clădirea ta?

Impactul vizual este cu siguranță important și potrivirea în decor va aduce un plus prestanței clădirii tale. Din nou, suntem pregătiți cu un paletar RAL astfel încât varietatea de opțiuni să răspundă nevoii de potrivire arhitecturală.

Să ne bucurăm la maxim de tehnologie!

La Tritech Group găsești în exclusivitate gama de uși automate Portalp din Franța. Producătorul urmărește constant și analizează tipuri de trafic în clădiri și posibile probleme pe care accesul automat le poate rezolva cu succes. Accesoriile care însoțesc ușa automată glisantă sau ușa automată batantă le conferă funcții speciale care vin în ajutorul tău. Astel, deschiderea poate fi cu senzor sau cu buton, poate fi instalat un modul break-out (ușă antipanică) sau un modul anti-incendiu care poate fi interconectat cu sistemul de prevenire a incendiilor instalat în clădire.

O multitudine de motive să instalezi o ușă automată batantă sau o ușă automată glisantă.

Majoritatea administratorilor de clădiri care decid să instaleze o ușă glisantă automată sau o ușă batantă automată au printre motive: sporirea gradului de confort al vizitatorilor, impactul vizual care influențează imaginea în bine, fluidizarea traficului de persoane și a circulației mărfurilor, creșterea măsurilor de igienă (mai ales in contextul pandemic declanșat în anul 2020), economii de energie electrică, atenuarea transferului termic atât vara cât și iarna, dar și protecția mediului înconjurător.

Vrei sa afli mai multe despre produsele PortalP?

Un consultat Tritech Group abia așteaptă să ia legătura cu tine.

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.